Hehehe, fuckers!

https://www.outkick.com/pfizer-admits-it-had-no-idea-if-mrna-vaccine-would-prevent-transmission/

4 komentara

  1. Toliko je ljudi u sebe ubacilo to mRNA sranje za koje sam uvjerena da radi protiv nečega (stara priča – miokarditis i sl., posebno kod mlađe i populacije srednje životne dobi sa organizmom u dobrom ili odličnom stanju), ali ZNAMO da ne radi protiv koronavirusa (osim što kopira Covid-19 stanje).

    Super si što ne odustaješ, sada kada se gotovo niko više ne obazire na kršenje Nirnberškog kodeksa, bar u ovom dijelu svijeta.

  2. Ka’ šta mi je rat kod nas uklonio vunu s vukova, tak i ova plandemija mi pokaza mrežu laži. To i jest glavno šta su uspostavili sistem kontra Niremberga, zadnji booster odobren bez testiranja, danas čitam Health Department ovdje naručio ljek u slučaju nuklearne radijacije, koji nije prošao testiranja na ljudima. A nijedna mRNA nije bila odobrena prije ove iz sigurnosnih mjera.
    Znao sam ja za ovo od početka nego ođe eksplicitno kaže proizvođač da nije efikasna. Assholes. (A druga tema, koja bi prethodila ovoj, bi bila ideja virusa. Ne možeš ga dokazati, ni replicirati, kao ni boga. Savršeno za manipulacije masama.)

Komentariši